Over ons

Croene renovatie & restauratie, opgericht in 1990, gevestigd in Beernem, actief in de regio West- en Oost-Vlaanderen, is gespecialiseerd in het renoveren en restaureren van privé-woningen en waardevolle historische gebouwen.

Doorheen de jaren, heeft deze familiale bouwonderneming de nadruk gelegd op gevelwerken en schoorsteenrenovatie.

Deze kleine bouwonderneming is door zijn beperkte omvang in staat om flexibel te reageren op de wensen van de klanten. U hoeft geen lange kanalen te volgen als u vragen hebt of iets wilt wijzigen aan de uitvoering van uw project.

Daarnaast garandeert de bouwonderneming u altijd een snelle en efficiënte reactie op uw vragen en opmerkingen.

Wij werken samen met vakbekwame onderaannemers voor specifieke ingrepen die buiten onze specialisatie liggen. De coördinatie van de werf blijft echter in onze handen en Croene renovatie & restauratie blijft uw enige contactpunt. Eenvoudig, tijdsbesparend en duidelijk!

Wilt u meer informatie over onze onderneming en onze werkzaamheden? Kijk dan gerust rond op de website of neem vrijblijvend contact op.

Historiek

Als familiale onderneming heeft Bouwonderneming Croene R. zich gespecialiseerd in het renoveren en restaureren van privé- woningen, in het bijzonder hoeves en geklasseerde monumenten. Tevens heeft deze bouwonderneming zich toegelegd op de gevelrenovatie.

De onderneming werd opgericht in 1990 opgericht door dhr. Croene Ronny die toen al reeds een tiental jaren vakkenis had opgedaan.

Wat begon als een éénmanszaak, is stelselmatig uitgegroeid tot een onderneming.

Ondertussen is ook de zoon Matthias Croene actief in het bedrijf. Daarnaast heeft de bouwfirma meerdere ervaren vakmensen in dienstverband.